In de spotlight

7 Handige Tips voor Accountants in Microsoft Teams

De juiste tools kunnen het verschil maken voor de efficiëntie van accountantskantoren. Microsoft Teams is een krachtige tool om teams te helpen effectiever te communiceren en samen te werken. Zowel intern als extern. Hier zijn 7 handige tips voor accountants om het meeste uit Microsoft Teams te halen.

Meer lezen
Microsoft Teams Tips
Blog

7 Handige Tips voor Accountants in Microsoft Teams

De juiste tools kunnen het verschil maken voor de efficiëntie van accountantskantoren. Microsoft Teams is een krachtige tool om teams te helpen effectiever te communiceren en samen te werken. Zowel intern als extern. Hier zijn 7 handige tips voor accountants om het meeste uit Microsoft Teams te halen.

Meer lezen
Blog

Schaalbaar IT-beheer sluit naadloos aan bij het snelgroeiende Reanda

Reanda Nederland is gespecialiseerd in audits voor internationale ondernemingen met een kantoor in Nederland. Het accountantskantoor ondersteunt klanten met name op het gebied van audit. Sinds de start in december 2017 is Reanda sterk gegroeid en heeft inmiddels bijna vijftig medewerkers in dienst. Vanaf 2022 maakt het kantoor gebruik van werkplekbeheer van Asista. Een schaalbare oplossing die goed past bij de strategie.

Meer lezen
Bijlagen en malware
Blog

Het gevaar van bijlagen voor accountants

en van de grootste gevaren voor cybersecurity zijn bijlagen, bestanden die vaak worden toegevoegd aan e-mails of berichten. Deze ogenschijnlijk onschuldige bestanden kunnen een ernstige bedreiging vormen voor de online veiligheid. In dit blog lees je meer over de gevaren en risico’s van bijlagen en krijg je praktische tips om criminelen buiten de deur te houden.

Meer lezen
Bilanx accountants
Blog

Bilanx: “Dit is waarom je als IT-er wel met Asista wilt werken”

Samen met de IT’er van het accountantskantoor heeft Asista als doel om een zo veilig en efficiënt mogelijke werkplek te bieden aan de medewerkers. Het is fijn als alles goed werkt, maar nog beter wanneer ook de IT’er ontzettend tevreden is. Wij vroegen aan Han Tuttel, functioneel applicatiebeheerder bij Bilanx Accountants & Adviseurs, om zijn ervaringen te delen. Het resultaat? Een ontzettend mooi verhaal.

Meer lezen
Blog

Teams Bellen biedt Vermetten een veilige en schaalbare bereikbaarheids-oplossing

Vermetten accountants en adviseurs is in 25 jaar gegroeid tot een moderne accountantsorganisatie met ruim 330 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Brabant. Een snelle groei vraagt om flexibele, schaalbare en veilige ICT-oplossingen specifiek toegesneden op de accountancy. Sinds januari 2023 maakt het accountantskantoor gebruik van Teams Bellen geïmplementeerd door Asista.

Meer lezen
Verstraten en Bergkamp
Blog

“Asista weet wat er in ons vakgebied speelt” – Verstraten & Bergkamp

Belasting- en administratiekantoor Verstraten & Bergkamp begeleidt klanten bij financiële en fiscale vraagstukken. Binnen het kantoor uit Hoofddorp zijn ze stapelgek op cijfers, maar hechten ze nog meer waarde aan een persoonlijke benadering. Sinds eind januari 2023 maakt Verstraten & Bergkamp gebruik van Werkplekbeheer van Asista en profiteren de medewerkers van een serverloos kantoor in combinatie met Microsoft 365.

Meer lezen
IT trends accountancy
Blog

IT-trends voor Accountancy in 2023

Hoewel 2023 alweer een aantal weken oud is, kijken we in dit blog naar de IT-trends voor dit jaar. Wil je meer weten over het duurzame karakter van serverloos werken, de NIS2 richtlijn, het belang van cyberveiligheid in de accountancy en NFT-invoicing; lees dan vooral verder.

Meer lezen
Blog

De veiligste werkplek voor de accountant

WITh is een modern accountantskantoor met vestigingen in Sliedrecht en Amersfoort. Het kantoor biedt meerwaarde voor ideële organisaties in Nederland. WITh combineert online oplossingen en automatisering met een persoonlijke dienstverlening. Sinds oktober 2022 maakt WITh gebruik van Werkplekbeheer en Caseware on Intune van Asista.

Meer lezen
Blog

Slimmer werken met CaseWare on Intune

Meerwijk Allister Groep is een modern accountantskantoor. Vanuit Baarn werken accountants, belastingadviseurs en HRM-specialisten voor verschillende opdrachtgevers in Nederland. Sinds kort maakt Meerwijk Allister Groep gebruik van CaseWare on Intune. Een softwareoplossing, ontwikkeld door Asista in samenwerking met FullFinance, waarvan niet alleen accountants profiteren maar ook hun klanten.

Meer lezen
Werken in de cloud
Blog

De cloud maakt het werk van de accountant écht leuker

De cloud is flexibel, schaalbaar, goedkoper en stelt je medewerkers in staat om overal en altijd te werken. Belangrijke voordelen…. maar de grootste winst voor het accountantskantoor en klant zit misschien wel in de koppeling van verschillende webapplicaties en het combineren van data. Toch kunnen of willen accountants nog niet alles in de cloud doen. In dit blog vertellen wij waarom de serverloze werkplek van Asista ideaal is. 

Meer lezen
Blog

Bescherm je accountantskantoor tegen cybercrime

Accountantskantoren hebben het drukker dan ooit. Aandacht voor cybercriminaliteit is er te weinig. Om je accountantskantoor beter te beschermen tegen de gevaren van cybercrime, is het belangrijk om bewustwording te creëren en tegelijk eens kritisch te kijken naar de instellingen binnen Microsoft 365.

Meer lezen
Cloudopslag
Blog

Voordelen van een lokaal werkstation met Cloudopslag

Sinds de opkomst van de Cloud is het steeds minder interessant geworden om gebruik te maken van eigen servers. Waarom zou je namelijk de kosten van airco, server-hardware, elektra en onderhoud zelf dragen, als je ook via een abonnement gebruik kan maken van een oplossing die vele malen veiliger en goedkoper is. Lees in dit blog wat de voordelen zijn van een lokaal werkstation met Cloudopslag.

Meer lezen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring