Haal meer uit de Microsoft 365 moderne werkplek

Haal-met-asista-meer-uit-de-microsoft-365-moderne werkplek
Icon - Teams

Eenvoudig optimaal samenwerken in documenten

Icon - Cloud Storage

100% veilige cloudopslag

Icon - Cooperation

Gebruiksvriendelijk, geen gedoe

Asista en Microsoft 365: óptimaal gemak

Asista is geen accountantskantoor. Maar je zou haast wél denken dat het er één is. Want Asista begrijpt precies hoe de moderne, toekomstbestendige accountant, vollédig serverloos kan werken én maximaal kan profiteren van de mogelijkheden van Microsoft 365. Naast de vertrouwde programma’s als Word, Excel, Outlook en Access bieden we binnen het Microsoft-platform een breed scala aan financiële en administratieve applicaties. Van AFAS Software tot en met Payt en van MFAS tot en met Caseware: álles wat je als accountant nodig hebt om je werk écht goed te kunnen doen is direct, veilig en zonder gedoe beschikbaar op je laptop. Ongeacht waar en wanneer je werkt. Stel je voor: je opent je laptop, logt in op de manier die het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past en… gaat aan de slag. Géén gezeur met tweefactorauthenticatie (tuurlijk niet, dat is inmiddels alweer achterhaald, er zijn betere methoden!) en geen gedoe met servers die updates nodig hebben. Gewoon, lekker werken in jouw eigen Microsoft-suite, waarin je alle apps vindt die je als accountant, of vanuit je aanverwante functie, hebben wilt om je werk goed te kunnen doen.

Vanaf € 20,60 per medewerker per maand

Weet je zeker dat je niet te veel betaalt nu?

We kijken overigens ook naar wat je écht nodig hebt als kantoor. Regelmatig is dat een Business premium-abonnement van Microsoft. Soms minder. Hoe dan ook: je betaalt op die manier dus alléén voor wat je nodig hebt. En dat is in de meeste gevallen wel anders zien we in de praktijk… Even onder ons: we zien tientallen kantoren die voor veel meer betalen dan dat wat ze feitelijk nodig hebben. Niet bij Asista. Daar zijn we te nuchter voor. Heb jij het idee dat je betaalt voor functies die je niet gebruikt? Bel ons even, lossen we op.

Beheers risico’s: stel eenvoudig rollen en rechten in

Per kantoorfunctie bepaal je wie toegang heeft tot welke apps en kun je eenvoudig rollen met bijbehorende rechten instellen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld klant- of personeelsgegevens afgeschermd van medewerkers die daar niet mee hoeven te werken. Gaat een werknemer uit dienst? Dan worden deze toegekende rechten direct ingetrokken en is er geen toegang meer tot het werkstation en/of klantdata. 

De voordelen van Microsoft 365

Schaalbare-moderne-werkplekoplossingen-accountancy

Plezieriger en efficiënter samenwerken 

Werk, volledig serverloos, met meer plezier en stukken efficiënter samen. Serverloos? Ja, want alle benodigde software staat op een laptop- of desktopcomputer terwijl de bestanden veilig worden opgeslagen in de cloud. Dit betekent geen lange inlogprocedures meer, geen bloedirritante updates meer op momenten dat het je medewerkers niet uitkomt én het eind van die vertraagde rekenkracht omdat meerdere mensen tegelijkertijd met zware Excel-bestanden aan de slag zijn. Elke medewerker heeft immers zijn eigen rekenkracht met bijbehorend individueel geheugen. Lees die zin nog eens. Want alleen al dit gegeven gaat hét verschil maken in het werkplezier en de productiviteit van je collega’s. De ingebouwde beveiligingsfuncties van Microsoft 365 zorgen er bovendien voor dat alle gegevens, apps en apparaten van je kantoor goed beschermd zijn en doorlopend geback-upt worden.  Waar je ook zit: aan de keukentafel, bij een klant of langs de snelweg? Jouw collega Asista (want zo voelen we ons ten opzichte van jouw accountantskantoor) zorgt ervoor dat je medewerkers álles uit Microsoft 365 halen en heel soepel samenwerken met collega’s en klanten. 

Icon - Lamp

Asista ádemt accountancy: wij laten meer dan 1.500 accountants en andere medewerkers effectiever én plezieriger werken met Microsoft 365. Hadden we al gezegd dat samenwerken met Asista voor minder frustratie op de werkvloer zorgt? Bij deze! Benieuwd? We brengen je graag in contact met één van onze klanten. Al is het maar om het wij-van-wc-eend-effect te voorkomen.

Asista online leeromgeving

Nog meer rendement halen uit de software van Microsoft? Maak dan gebruik van de online leeromgeving 5 Minutes of Training. Meer dan 400 korte modules waarmee je medewerkers slimmer, sneller en productiever leren werken met onder andere Outlook, Excel, Word, Teams, OneDrive en SharePoint. 

Dit kun jij besparen

Eén ding is zeker. Jij kunt besparen terwijl de kwaliteit, snelheid en veiligheid van je werkplekken stijgt. Klik hieronder eenvoudig en zie direct wat je betaalt voor werkplekbeheer, Caseware on Intune of beiden. Deze berekening is exclusief btw, onboarding en de licentiekosten voor Office 365. Optionele diensten, zoals onze Online Leeromgeving, netwerkbeheer en telefoniediensten, kunnen los worden afgenomen.

Plan hier je afspraak.

Velen gingen je voor: wanneer maak jij je accountantskantoor nu eens écht toekomstbestendig?

Doe vandaag nog de Quick Scan en ontdek hoeveel je op álle fronten wint door over te stappen naar de 100% veilige, betrouwbare, razendsnelle serverloze Asista-werkplek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring