Haal meer uit
Microsoft 365

Image - Laptop Check
Icon - Teams

Eenvoudig samenwerken

Icon - Cloud Storage

Cloudopslag

Icon - Cooperation

Gebruiksvriendelijk

Asista biedt meer gemak met Microsoft 365

Asista laat accountantskantoren maximaal profiteren van de mogelijkheden van Microsoft 365. Naast de vertrouwde programma’s als; Word, Excel, Outlook, en Access bieden we binnen het Microsoftplatform een breed scala aan financiële- en administratieve apps. Van AFAS Software tot en met Payt en van MFAS tot en met Caseware; alles wat een accountant nodig heeft is beschikbaar op het werkstation. 

 

Vanaf € 18,59 per medewerker per maand

Eenvoudig rechten instellen

Per kantoorfunctie bepaal je wie toegang heeft tot welke apps en kun je eenvoudig rechten instellen. Klantgegevens zijn hiermee afgeschermd van medewerkers die er niet mee hoeven te werken. Gaat een werknemer uit dienst dan worden de rechten direct ingetrokken en heeft hij geen toegang meer tot zijn werkstation en/of kantoordata. 

De voordelen van Microsoft 365

Image - Office

Leuker en efficiënter samenwerken 

Leuker en efficiënter werken zonder de tussenkomst van een server. Alle gewenste software staat op een laptop- of desktopcomputer terwijl de bestanden veilig worden opgeslagen in de cloud. De ingebouwde beveiligingsfuncties van Microsoft 365 zorgen dat alle gegevens, apps en apparaten van je kantoor goed beschermd zijn en doorlopend geback-upt worden.  

Aan de keukentafel, bij een klant of langs de A12; wij zorgen dat je medewerkers meer uit Microsoft 365 halen en makkelijker samenwerken met collega’s en klanten. 

Icon - Lamp

Asista laat meer dan 1.000 accountants en andere medewerkers effectiever werken met Microsoft 365.

Asista online leeromgeving

Nog meer rendement halen uit de software van Microsoft? Maak dan gebruik van de online leeromgeving 5 Minutes of Training. Meer dan 400 korte modules waarmee je medewerkers slimmer, sneller en productiever leren werken met onder andere Outlook, Excel, Word, Teams, OneDrive en SharePoint. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring