ICT-specialist voor accountants

Screenshot - Medewerkers

Kennis van accountancy

Icon - Ervaring

20 jaar ervaring

Flexibele oplossingen

Asista heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële sector

Sinds 2001 ondersteunt Asista accountantskantoren met software-, systeem- en applicatiebeheer. Van benzinebon tot jaarrekening en van factuur tot dossier; wij kennen de processen en spreken dezelfde taal. Asista is de enige ICT-partij in Nederland die de software van Caseware via Microsoft Intune kan installeren op werkstations (laptop of desktop). Met onze diensten zorgen we dat accountants overal en altijd kunnen werken en toegang hebben tot belangrijke informatie.

Ontmoet ons team

Richard Schouten

Stefan Chavanu

 

Gerjan van Steenbergen

 

Tim van Weegberg

Rik de Vroom

Sjoerd Doodeman

Vivienne de Wilde

Robin Dijs

Niels Thomassen

Annika Brink

Onze missie

Asista ondersteunt accountantskantoren die daadkrachtige softwarekeuzes durven te maken. Wij bieden de efficiëntie van de cloud gecombineerd met betrouwbare werkstations. Zo werken we elke dag aan toekomstbestendige accountantskantoren.

Onze visie

Asista gaat voor schaalbare, veilige en gebruikersvriendelijke software-oplossingen.  Wij laten accountants niet harder werken, maar juist slimmer. Wij willen meer rendement halen uit bekende applicaties en het werk leuker maken. Daarvoor bieden we veilig en flexibel werkplekbeheer en combineren dat met daadkrachtige software-oplossingen als Caseware Working Papers en Microsoft 365.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring