Zeer ervaren ICT-specialist voor accountants

Asista-caseware-on-intune-de-snelste-veiligste-continuïteitsoplossing-ter-wereld

Specialist accountancy

Icon - Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Altijd en overal hackerproof werken

Asista: al 20 jaar dé partner voor schaalbare, moderne werkplekoplossingen voor de accountancy

Sinds 2001 ondersteunt Asista accountantskantoren met volledig schaalbaar software-, systeem- en applicatiebeheer. Dit betekent soepel, snel, plezierig en volledig hackerproof werken tegen een vast bedrag per medewerker, per maand. En dat zonder gedoe achteraf. Van benzinebon tot jaarrekening en van factuur tot dossier; wij kennen de (financiële) processen op ons duimpje en spreken de accountantstaal tot in detail. Asista is bovendien de enige ICT-partij in Nederland die de software van Caseware via Microsoft Intune rechtstreeks kan installeren op laptops of desktops. Daardoor werk je serverloos én zonder de cloud. Het voordeel? Accountants en hun collega’s kunnen altijd en overal werken én hebben, door gebruik te maken van 100% veilige gezichtsherkenning, toegang tot álle benodigde informatie om hun werk goed te doen.

“Mijn geluk? Dat haal ik absoluut uit blije klanten. Voor hen werk ik dus ook heel hard. En of het dan een grote of kleine klant is maakt me niet uit. Zolang hij maar tevreden is en ik zo nu en dan een welgemeend schouderklopje krijg.”

Richard Schouten - Directeur Asista

Ontmoet ons team

Richard Schouten

Niels Thomassen

Gerjan van Steenbergen

 

Annika Brink

Tim van Weegberg

Mike van Dongen

Sjoerd Doodeman

Robin Dijs

Tim La Haije

 

Vivienne de Wilde

Rico Schouten

Niels van Pelt

Rik de Vroom

Missie Asista: de veiligste, modernste werkplek voor de toekomstbestendige accountant bieden

Asista ondersteunt accountantskantoren die daadkrachtige keuzes durven (en moeten!) maken. Wij bieden de efficiëntie om altijd en overal, 100% veilig, serverloos te werken gecombineerd met betrouwbare werkstations. Zo werken we elke dag aan het versterken van de positie van toekomstbestendige accountantskantoren die gevrijwaard zijn van serverhacks en hun werk overal en altijd kunnen doen.

Visie Asista: de moderne werkplek zorgt voor een toekomstbestendig accountantskantoor

Wij weten als geen ander, dat ook accountants, bij gebruik van software, steeds meer rechtstreeks via de browser, werken. Via het internet dus. Tegelijkertijd is online veiligheid véél belangrijker geworden door alle risico’s op hack-, ransomware- en phishingaanvallen. Door deze toegenomen dreiging is het nauwelijks nog mogelijk om, voor de continuïteit en de veiligheid van de IT-omgeving, te vertrouwen op (alleen) het trainen van je mensen. Asista gaat voor schaalbare, veilige en gebruikersvriendelijke software-oplossingen met ingebouwde compliancy-checks. Dit betekent server- en passwordless inloggen én een AI-gedreven bescherming die discutabele mails, bijlagen en linkjes niet aan laat komen bij de collega’s. Hiermee omzeil je de mens als zwakste schakel. Hackaanvallen, verdachte mails en alles wat daarmee samenhangt worden daarvóór al afgevangen.

Kortom, wij laten accountants niet harder werken, maar juist slimmer. Het resultaat? Wij garanderen meer rendement uit bekende applicaties, de werkdruk wordt minder en het werk wordt leuker. Asista biedt 100% veilig en flexibel werkplekbeheer en combineert dat met daadkrachtige software-oplossingen als Caseware Working Papers en Microsoft 365. Of, zoals onze directeur Richard het vol passie verwoordt: ‘Met Asista werken betekent stekker erin en aan de slag. Vol gas vooruit, met een lekker tempo over die zesbaans snelweg rijden zónder irritante, vertragende tussenstops.’ Ja, zó kun je onze diensten aan accountants natuurlijk ook treffend samenvatten.

Dit kun jij besparen

Eén ding is zeker. Jij kunt besparen terwijl de kwaliteit, snelheid en veiligheid van je werkplekken stijgt. Klik hieronder eenvoudig en zie direct wat je betaalt voor werkplekbeheer, Caseware on Intune of beiden. Deze berekening is exclusief btw, onboarding en de licentiekosten voor Office 365. Optionele diensten, zoals onze Online Leeromgeving, netwerkbeheer en telefoniediensten, kunnen los worden afgenomen.

Plan hier je afspraak.

Velen gingen je voor: wanneer maak jij je accountantskantoor nu eens écht toekomstbestendig?

Doe vandaag nog de Quick Scan en ontdek hoeveel je op álle fronten wint door over te stappen naar de 100% veilige, betrouwbare, razendsnelle serverloze Asista-werkplek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring