Kennispartner voor accountancy

In-5-weken-naar-een-toekomstbestendig-accountantskantoor
Icon - Savings

Lagere kosten

Icons - Shield

Veilig en betrouwbaar

Icon - Growth

Snel en schaalbaar

Haal alles uit Microsoft 365

Wil je maximaal rendement halen uit Microsoft 365 dan kun je gebruikmaken van de online leeromgeving 5 Minutes of Training. In slechts 5 minuten per module leren je medewerkers slimmer, sneller en productiever te werken met Microsoft 365.

We bieden toegang tot ruim 400 modules over onder andere Outlook, Excel, Word, Teams, OneDrive, SharePoint, OneNote en Windows 10. Alle content is beschikbaar op PC, tablet en smartphone.

Video afspelen over Image - Office
Video afspelen over Image - Happy Employee

Informatieveiligheid

Naast kantoorpakketten van Microsoft kunnen we ook trainingen aanbieden gericht op (informatie-) veiligheid. Met de training Data Informatie Eindgebruiker Veiligheid (DIEV) herkennen je medewerkers digitale gevaren, krijgen ze inzicht in cybercrime en leren ze risico’s te vermijden. Je kantoor krijgt eveneens toegang tot het ECDL-examen en -certificering.

Effectieve training in slechts 5 minuten per dag:

Laagdrempelig

Niet elke medewerker staat te springen een volledige (langere) online training te gaan doen. Vijf minuten trainen past altijd in de agenda, zonder veel te investeren.

Kost weinig tijd

De dagelijkse werkzaamheden laten het volgen van (langere) online trainingen niet toe. Na meer dan 15 – 20 minuten, haken mensen vaak af.

Essentiële kennis

Organisaties laten het doen van de training doorgaans (te) vrijblijvend, terwijl dit er wel voor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden.

Gebruiksgemak

De 400 video trainingen zijn eenvoudig te benaderen op
het online training portal. Medewerkers kunnen zelf inloggen en voortgang wordt gemonitord. 

Asista helpt jou ook graag met:

Netwerkbeheer

Dure routers, switches en WiFi-accesspoints worden overbodig met Managed Wi-Fi via Asista. Ook met externe gebruikers op uw bedrijfsnetwerk blijft de data 100% veilig en houd je controle over de gebruikersrechten.

Dataverbindingen

Dankzij onze slimme oplossingen zijn er geen dure verbindingen met PVC- en EVC-technieken meer nodig. Een hogere SLA is vaak voldoende. Bel voor een vrijblijvend voorstel.

 

Bereikbaarheidsoplossing

Telefonie in de cloud en gelinkt aan het CRM? Wij kunnen vaste telefoons en mobiele toestellen koppelen aan Teams zodat laptops en smartphones ook op afstand worden getransformeerd tot interne toestellen.

Domeinnamen

Bij ons kun je ook terecht voor een goede domeinnaam en professionele hosting. Wij weten waar deze aan moet voldoen; een goede domeinnaam is uniek en past zowel bij je doelgroep als je bedrijf. Wij helpen je graag bij het bedenken en registreren van de domeinnaam op internet.

Met een goede inrichting van MX, SFP en DMARC voorkomen we dat emails in de spambox terechtkomen

Dit kun jij besparen

Eén ding is zeker. Jij kunt besparen terwijl de kwaliteit, snelheid en veiligheid van je werkplekken stijgt. Klik hieronder eenvoudig en zie direct wat je betaalt voor werkplekbeheer, Caseware on Intune of beiden. Deze berekening is exclusief btw, onboarding en de licentiekosten voor Office 365. Optionele diensten, zoals onze Online Leeromgeving, netwerkbeheer en telefoniediensten, kunnen los worden afgenomen. Plan hier je afspraak.

Velen gingen je voor: wanneer maak jij je accountantskantoor nu eens écht toekomstbestendig?

Doe vandaag nog de Quick Scan en ontdek hoeveel je op álle fronten wint door over te stappen naar de 100% veilige, betrouwbare, razendsnelle serverloze Asista-werkplek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring