Bescherm je accountantskantoor tegen cybercrime

Microsoft 365 is een van de meest gebruikte softwarepakketten te wereld. Ook in de accountancy wordt de software van Microsoft veel gebruikt. De populariteit zorgt dat cybercriminaliteit altijd op de loer ligt. Om je accountantskantoor beter te beschermen tegen de gevaren van cybercrime, is het belangrijk om bewustwording te creëren en tegelijk eens kritisch te kijken naar de instellingen binnen Microsoft 365. 

1. Maak je medewerkers bewust van de gevaren van cybercriminaliteit

Hoewel software vaak als boosdoener wordt aangewezen, zijn bijvoorbeeld phishing en ransomware vaak het gevolg van onzorgvuldig menselijk handelen. Om vertrouwelijke informatie te verkrijgen weten criminelen namelijk steeds beter in te spelen op de nieuwsgierigheid, angst, hebzucht of onwetendheid van je medewerkers. Met de training Data Informatie Eindgebruiker Veiligheid (DIEV) leert je personeel digitale gevaren te herkennen, krijgen ze inzicht in de gevolgen van cybercrime en leren ze risico’s te vermijden.  

De online training besteedt onder andere aandacht aan: 

  • online gevaren en vormen van Cybercrime
  • fraude
  • bescherming persoonsgegevens
  • tips & tricks


De voordelen van het DIEV-programma

  • laagdrempelig
  • kost weinig tijd
  • eenvoudig online te volgen
  • up-to-date informatie

 

Icon - Cloud Storage

Veilig werken is simpel: benut de mogelijkheden van Microsoft 365

2. Veiliger werken met Microsoft 365

Wil je je accountantskantoor nog beter beschermen tegen online bedreigingen en ongeautoriseerde toegang? Het kan met Microsoft 365. Wij hebben een handig overzicht gemaakt en geven je 9 manieren om veiliger te werken met Microsoft 365. In de whitepaper lees je praktische tips en laten we zien hoe Asista jouw kantoor daarbij kan ondersteunen. 

Download de whitepaper: 9 manieren om nog veiliger te werken met Microsoft 365

Maandelijks tips ontvangen? Meld je aan!

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring