De leukste collega's zijn
op zoek naar jou!

Screenshot - Medewerkers
Werken bij Asista - Service

Klantvriendelijk

Werken bij Asista - Rocket

Resultaatgericht

Werken bij Asista - Teamwork

Samenwerken

Kleinschalig met grote resultaten

Werk jij graag in een platte organisatie, waar er oog is voor persoonlijke kwaliteiten? Dan ben je bij Asista aan het juiste adres. We hechten weinig waarde aan lange lijsten met diploma’s en certificaten, maar kijken liever naar jouw motivatie om jezelf te ontwikkelen. Als onderdeel van ons team helpen we je vanaf dag één om praktische kennis te vergaren, zodat we samen de beste resultaten kunnen bereiken. 

Van techneut, customer service representative, marketeer of projectassistent; we kijken graag naar jouw specialistie en interesse om intern te groeien. 

Samen krijgen we meer gedaan

Daarom accepteren wij altijd sollicitaties. Laat ons weten dat je technisch bent aangelegd en graag met collega’s & klanten in contact bent, dan kijken wij of je binnen ons team past. Start jij jouw toekomst bij Asista?

Maak kennis met het team

Richard Schouten

Gerjan van Steenbergen

 

Annika Brink

Tim van Weegberg

Rik de Vroom

Sjoerd Doodeman

Vivienne de Wilde

Robin Dijs

Tim La Haije

 

Niels Thomassen

Erkend leerbedrijf

Bij Asista verwelkomen we ook stagiaires die zich graag willen ontwikkelen als IT Support Medewerker of Medewerker Marketing en Communicatie. Je kunt de huidige stage vacatures bij ons opvragen of zoeken op stagemarkt.nl en leerbanenmarkt.nl.Wij zijn een erkend leerbedrijf. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring