Sinds 2001 is Asista IT al actief op het gebied van systeembeheer en werken wij voor accountantskantoren en hun MKB klanten.
Onze klanten hebben een omvang van 5 tot 150 medewerkers. Van software oplossingen tot het compleet aanleggen van een netwerk,
overal willen wij een passende oplossing voor kunnen bieden.

Richard Schouten
Directeur / ICT consultant

Rik de Vroom
systeembeheerder / 2e lijns support

Gerjan van Stenbergen
support medewerker / 1e lijns support

Over Asista  |  Onze 3D's

Onze filosofie is eenvoudig. Breng eerst alles terug naar een stabiele basis. Bij elke stap vallen we terug op de onderstaande 3 D's

  • Deskundig
  • Daadkrachtig
  • Doeltreffend

Ervaar snel wat deze drie uitgangsposities doen in de ICT. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Veilig en vertrouwd

We werken voor meerdere accountantskantoren en huisartspraktijken. U bent bij ons aan het juiste adres voor een passende beveiliging van uw hele ICT omgeving. U kunt ook rekenen op de juiste procedures voor wachtwoordbeheer. De omgang met uw en onze wachtwoorden en vertrouwelijke documenten op uw systemen is volledig geborgd door onze interne procedures.

VnP groep

Ondernemingen dragen o.a. bij aan werkgelegenheid, sociale contacten en inkomen, scholing en ontwikkeling, innovatie, veiligheid en welvaart. Daarom is het succes en de continuïteit van een onderneming van groot belang. Het is de missie van VnP groep om tastbaar bij te dragen aan het succes van MKB-ondernemingen middels deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.