De basis voor elk bedrijf

Haal-met-asista-meer-uit-de-microsoft-365-moderne werkplek
Icon - Cooperation

Gebruiksvriendelijk

Icons - Shield

Veilig

Icon - Cloud Storage

Cloudopslag

Hosting op maat

Bij Asista kun je terecht voor een domeinnaam en professionele hosting. Wij weten waar deze aan moet voldoen; een goede domeinnaam is uniek en past zowel bij je doelgroep als je bedrijf. Wij helpen je graag bij het registreren van de domeinnaam op internet. Met een goede inrichting van MX, SFP en DMARC voorkomen we dat e-mails in de spambox terechtkomen.

Kies het pakket dat bij jou past

De voordelen van Asista Hosting

Domeinnaam mét hosting

Je kunt ook een domeinnaam registreren mét hosting. Dit kun je doen bij Asista. Wij zorgen ervoor dat jouw website online bereikbaar blijft, en verhelpen eventuele fouten. Dit scheelt jou een hoop tijd en vragen, en je kunt altijd terecht bij ons voor vragen. De voordelen van betaalde hosting zijn: dat je zelf jouw domeinnaam kunt aanpassen, dat er geen advertenties zonder jouw toestemming op jouw site worden geplaatst, veel werkruimte, het gebruik kunnen maken van speciale software voor nieuwsbrieven, SEO en back-ups, een klantenservice die goed bereikbaar is en een snelle website. Asista biedt verschillende pakketten voor websitehosting, afhankelijk van jouw wensen.

Icon - Lamp

Iedereen die een website wil starten heeft eerst een domein nodig.

Schaalbare-moderne-werkplekoplossingen-accountancy

Jouw digitale adres

Een domeinnaam, kortweg ‘domein’, is de naam van een website en een deel van de URL waarmee bezoekers jouw website kunnen bezoeken. Door een domein (of domeinnaam) te registreren bij een hostingprovider neem je als het ware een abonnement op een specifieke, unieke domeinnaam. Wanneer je dit hebt afgesloten, kan de domeinnaam niet meer door iemand anders geregistreerd worden, mits je jouw abonnement steeds blijft verlengen. Vergeet je de domeinnaam te verlengen, dan wordt deze weer beschikbaar voor anderen. Registreer je domeinnaam via Asista, en wij sturen een herinnering om te zorgen dat je deze tijdig verlengt.

Focus op je core business

Een slecht werkende internetverbinding, een website die steeds uit te lucht is of servers die uitvallen. Het zijn allemaal storingsfactoren die je niet alleen van je werk afhouden, maar er ook nog eens voor kunnen zorgen dat je omzet misloopt. Het lijkt wel alsof deze storingen zich alleen voordoen op momenten dat het écht niet uitkomt. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom hoort ook hosting en domeinnaamregistratie bij een complete ICT-oplossing. Wij zorgen ervoor dat alles draaiende blijft, altijd. Zo kun jij je focussen op je core business.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring