Veilig en flexibel toegang tot klantdossiers:
zonder dure servers of Local Admin!

Icon - Uptodate

Altijd up-to-date

Icon - 2FA

Tweefactorauthenticatie

Icon - Cloud Security

Data veilig in de cloud

Caseware

Speciaal voor accountantskantoren hebben we samen met FullFinance Caseware on Intune ontwikkeld. Hiermee kunnen we Caseware Working Papers volledig geautomatiseerd installeren op elk werkstation en is het voor je medewerkers overal en altijd beschikbaar.

Met Caseware on Intune bieden wij accountants de mogelijkheid om per direct afscheid te nemen van de dure serveromgeving. De unieke oplossing van Asista combineert de uitgebreide functionaliteiten van Caseware Working Papers met de veilige opslag en toegangsbeveiliging van CasewareCloud.

Vanaf € 15 per medewerker per maand

Caseware on Intune is altijd up-to-date

Caseware on Intune op desktop of laptop is altijd up-to-date. Alle wijzigingen in een klantdossier worden doorlopend gesynchroniseerd. Een back-up maken is overbodig. 

Als accountantskantoor kun je elke nieuwe versie van Caseware on Intune testen. Als iedereen tevreden is dan zetten we de acceptatieomgeving klaar. Je medewerkers kunnen dan zelf bepalen wanneer ze hun werkstation een update geven. Een eenvoudige herstart en update vanuit het Bedrijfsportaal zijn voldoende. Op deze manier kunnen we aanpassingen doorvoeren zonder dat het werk komt stil te liggen.

Onze OTAP-formule

White Line Hexagon 1

Ontwikkelen

Met Windows 10 kunnen updates en aanpassingen binnen Caseware Working Papers worden doorgevoerd. Wijzigingen hebben geen invloed op de werkplekken van de medewerkers.

White Line Hexagon 2

Testen

Zijn de aanpassingen klaar dan kunnen je medewerkers de functionaliteiten uitvoerig testen in een testomgeving.

White Line Hexagon 3

Acceptatie

Alles getest en goedgekeurd? Dan zetten wij een exacte kopie van de acceptatieomgeving klaar in Microsoft Intune. De nieuwe versie van Caseware Working Papers is dan klaar voor installatie.

White Line Hexagon 4

Productie

De update duurt slechts enkele minuten. Gebruikers hoeven zich niet af te melden en kunnen een eigen moment kiezen. De impact op het operationele proces is daarmee verwaarloosbaar.

Veilig werken in de cloud

Met Caseware on Intune is data veilig opgeslagen bij Caseware Cloud en 24/7 beschikbaar via tweefactorauthenticatie. Bij verlies of diefstal van een laptop zijn zowel de data als de software beschermd tegen onbevoegden. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke informatie. En wil je de rollen en rechten aanpassen… geen probleem. Wijzigingen kunnen op elk moment en zonder vertraging worden doorgevoerd op de werkstations.

Alle voordelen van Caseware on Intune

Icon - Lamp

Meer dan 30 accountantskantoren werken efficiënter met
Caseware on Intune

Ontdek wat jij kunt besparen

Wil je weten hoeveel je jaarlijks betaalt voor Werkplekbeheer, Caseware on Intune of beide? Selecteer eenvoudig het aantal medewerkers en kies welke diensten je van ons af wilt nemen. Deze berekening is exclusief btw, onboarding en de licentiekosten voor Office 365. Optionele diensten, zoals onze Online Leeromgeving en Premium Security modules, kunnen los worden afgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief geef je ons toestemming om inzicht te verkrijgen in jouw lees- en klikgedrag. Afmelden kan op ieder moment. Voor meer informatie over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je door naar onze privacy- en cookieverklaring