Wilt u graag een webhosting dienst afnemen of wilt u een domeinnaam kopen voor uw bedrijf? Wij registreren ‘m binnen enkele minuten voor u. Koppel ook direct een abonnement van Google G-Suite of Office365 en u bent in no-time operationeel met uw nieuwe domeinnaam.

Advies van een professionele webhosting dienst over een ‘gijzeling’

Wij adviseren om de domeinnaam niet bij dezelfde partij onder te brengen die ook de website bouwt. Als u webhosting wilt kopen als dienst, dan raden we aan om dit bij twee verschillende partijen te doen. De afgelopen jaren hebben we regelmatig gezien dat klanten ‘gegijzeld’ worden met hoge nota’s voordat een domeinnaam vrijgegeven wordt voor een verhuizing. Websites kosten vaak echter duizenden euro’s. Bij een slechte prestatie van deze partij bent u wellicht niet bereid om het totale bedrag te betalen. Als u in zo’n geval de domeinregistratie ook bij deze partij heeft ondergebracht, kan zo’n persoon het domein tijdelijk ‘uitschakelen’ waardoor uw website niet meer zichtbaar is, maar u bijvoorbeeld ook geen e-mail meer kunt ontvangen. Daarom is het belangrijk om een veilige webhosting dienst te kopen of een goede systeembeheerder te zoeken.

Uw webhosting kopen én beveiligen

Asista IT BV kan uw domeinnaam registreren voor circa € 25 euro per jaar. Na betaling van dit bedrag heeft u geen verplichtingen meer en bent u vrij om naar een andere partij over te stappen. Wij kunnen de DNS records zo instellen dat een domein dat bij ons geregistreerd is direct doorverwijst naar de server van de websitebouwer. Zo heeft u beide losstaande diensten bij twee partijen ondergebracht en blijft u baas over uw eigen online situatie.

Neem de controle over uw domein(en)

Wilt u graag een nieuwe domeinnaam of bevindt u zich momenteel in een ‘gijzelsituatie’ met uw website? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten via 088 – 161 0000. Wij adviseren u graag hoe u de situatie terug kunt brengen naar een stabiele basis.

 

LET OP!

Wij kunnen uw website niet onderhouden of bouwen. Op basis van uw behoefte brengen we u wel in contact met de juiste partner.