Domeinnaam nodig? Wij registreren 'm binnen enkele minuten. Koppel ook direct een abonnement van Google G-Suite of Office365 en u bent in no-time operationeel met uw nieuwe domeinnaam.

 

 

Advies

Wij adviseren om de domeinnaam niet bij dezelfde partij onder te brengen die ook de website bouwt. De afgelopen jaren hebben we regelmatig gezien dat klanten 'gegijzeld' worden met hoge nota's voordat een domeinnaam vrijgegeven werd voor verhuizing.

 

Asista kan uw domeinnaam registreren voor ca. € 25 per jaar. Na betaling van dit bedrag heeft u geen verplichtingen meer en bent u vrij om naar een andere partij over te stappen. Websites kosten echter vaak echter duizenden euro's. Bij een slechte prestatie van deze partij ben je wellicht niet bereid om het totale bedrag te betalen. Als je in zo'n geval de domeinregistratie ook bij deze partij hebt ondergebracht kan zo'n persoon het domein tijdelijk 'uitschakelen' waardoor je geen website maar ook geen email meer kan ontvangen. 

 

Asista kan de DNS records zo instellen dat een domein dat bij ons geregistreerd is direct doorverwijst naar de server van de website bouwer. Zo heeft u beide losstaande diensten bij twee partijen ondergebracht en blijft u baas over uw eigen situatie.

LET OP!

 

Wij kunnen uw website niet onderhouden of bouwen. Op basis van uw behoefte brengen we u wel in contact met de juiste partner.