Traditioneel bellen, dat kan echt niet meer...

Bellen zonder gedoe en bereikbaar zijn voor uw relatie via VoIP telefonie. Belplannen, belgroepen, wachtmuziek, wachtrijen en keuzemenu’s: alles is mogelijk met Asista VoiceNow. Met een minimale investering in deze software sluiten we uw hele bedrijf, inclusief alle vestigingen, aan op een volledig beveiligde online telefooncentrale. Alle collega’s kunnen ‘intern’ bellen en flexibel bereikbaar zijn waar ze maar willen.

De voordelen van VoIP telefonie

  • VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk, want u heeft al een internetverbinding en deze gebruikt u straks met VoIP ook voor telefonie. Doet u veel zaken in het buitenland? Met hetzelfde gemak sluiten wij een buitenlandsnummer aan op uw centrale. Uw internationale klanten kunnen u dan bereiken zonder hoge internationale telefoonkosten. Daarnaast biedt VoIP telefonie de volgende voordelen:
  • Overal bereikbaar kunnen zijn via uw vaste nummer (ook op mobiel via een app)
  • Ook bereikbaar tijdens uitval van uw internetverbinding
  • Geen grote investeringen in een telefooncentrale
  • De telefooncentrale kan meegroeien en eventueel ook weer inkrimpen
  • Geavanceerde functies zoals voicemail, gespreksopname, fax-to-e-mail, keuzemenu’s, groepsgesprekken en videovergaderen
  • Videobellen voor hetzelfde tarief als normaal bellen
  • Directe besparing op uw vaste en variabele telefoonkosten

Twijfelt u of uw verbinding optimaal is om VoIP telefonie in te zetten? Of bent u bang dat het geheugenproblemen voor uw netwerk op zal leveren? Ook hier adviseren wij u graag over.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Wilt u graag meer weten over VoIP telefonie in uw bedrijf? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak naar 088 – 161 0000. Wij zorgen voor een doeltreffend plan van aanpak en adviseren u deskundig over de mogelijkheden. Ontdek het voordeel van VoIP telefonie. Bent u nieuwsgierig naar het gebruik? Bekijk dan onze uitleg over het gebruik van onze telefooncentrale en de inlogomgeving van Asista VoiceNow.

Vergelijkingstabel telefoonkosten
  Asista KPN
Starttik € 0,04 per gesprek € 0,12 per gesprek
Vast € 0,022 per minuut € 0,190 per minuut
Mobiel € 0,089 per minuut € 0,190 per minuut

 

Bron: https://www.kpn.com/zakelijk/telefonie/tarieven.htm [laatste controle 09-06-2019]