Veilig en toegankelijk, betrouwbaar en betaalbaar; Managed WiFi van Asista.

Onbezorgd, veilig en beheerd

Asista Managed WiFi is een complete dienst, inclusief apparatuur en het beheer. Uw WiFi, eventueel met meerdere (strikt gescheiden) netwerken, inclusief een 'gastnetwerk' word volledig door ons beheerd zodat medewerkers kunnen werken en bezoekers afgeschermd zijn van uw interne netwerk.  Gasten kunnen alleen gebruik maken van het internet en geen verbinding maken met de server of andere interne apparatuur of data. Er zijn ook modules voor buiten beschikbaar.

 

Managed WiFi Pro is speciaal bedoeld voor bedrijven die kassaterminals of andere bedrijfskritische processen over WiFi moeten kunnen gebruiken. Indien de ontvanger beweegt van de ene zender naar de andere zal er geen onderbreking zijn van de verbinding.

 

 

 

Problemen, beveiligen en controle

Wij zien dat veel bedrijven en thuisgebruikers de gratis meegeleverde modem/router van de provider plaatsen. Of er word een eenvoudig Access Point in het netwerk geplaatst. Wachtwoorden worden willekeurig uitgedeeld aan personeel en gasten. Er is al snel geen controle meer op het daadwerkelijke gebruik of zelfs misbruik. Er word ook veel te weinig rekening gehouden met de beveiliging van de gegevens op het eigen netwerk. Al deze problemen kunnen nu zonder grote investering opgelost worden.

 

 

De voordelen

De Managed Firewall oplossingen van Asista bieden u vele voordelen.

  • Wij ontzorgen u volledig
  • Instellingen en beheer live gesynchroniseerd via VPN
  • Geschikt voor WAN, LAN en VoIP
  • U kunt gewoon verder werken, bellen en ondernemen, zonder zorgen

 

Uitbreiden?

Onze Managed Firewall heeft diverse uitbereidingsmogelijkheden. Heeft u meerdere panden die u wilt gaan beveiligen met onze Managed Firewall oplossing? Geen probleem, alle instellingen worden via een VPN beveiligd gesynchoniseerd. Zo behoud u dezelfde instellingen en voorkeuren, zodat u ook in het andere pand veilig en zorgeloos online kunt werken.