Een stabiele aansluiting op het internet is een vereiste. Asista adviseert en levert de passende verbinding op basis van de behoefte.

ASDL, VDSL, BVDSL, WEAS en glasvezelverbindingen van KPN, de beste provider van Nederland. 

Als dealer van KPN leveren we u de beste zakelijke verbindingen van Nederland. Heeft u behoefte aan een glasvezelverbinding? De eenmalige kosten voor graafwerkzaamheden bedragen soms nog maar € 350. Laat het ons weten en we maken een offerte op maat.

Wat is ADSL

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. Met ADSL maak je gebruik van internet via de telefoonlijn. ADSL werkt via een 'normale' koperdraad telefoonlijn die via een speciaal modem is aangesloten aan een computer. Dit zorgt voor een digitale verbinding waarbij de verhouding tussen verzenden en ontvangen van datapakketjes ongelijk is. Anders gezegd: het ontvangen (downloaden) gaat sneller dan het verzenden (uploaden) van data. Vandaar het woord 'asymmetrisch' in de naam ADSL.

 

ADSL vs VDSL

VDSL is een snellere opvolger van ADSL en staat voor Very high bitrate Digital Subscriber Line. Het vervangt langzaam maar zeker de bestaande ADSL-aansluitingen. Met VDSL kunnen snelheden tot 200 Mbps gehaald worden.