Een stabiele aansluiting op het internet is een vereiste, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een glasvezelverbinding. Asista adviseert en levert de passende verbinding op basis van uw specifieke behoeften. Hiervoor gaan we met u in gesprek, zodat we u een deskundig advies kunnen geven. De verschillende dataverbindingen die wij u kunnen bieden zijn ASDL, VDSL, BVDSL, WEAS en glasvezelverbinding van KPN, de beste provider van Nederland.

Wat is een glasvezelverbinding?

In tegenstelling tot andere dataverbindingen wordt bij een glasvezelverbinding ook het laatste stuk naar de woning of het bedrijfspand met glasvezelkabel gelegd. Glasvezelverbindingen hebben een hoge symmetrische bandbreedte waardoor er meer mogelijk is qua diensten dan bijvoorbeeld met ADSL of zelfs VDSL. Zo is een glasvezelverbinding bijvoorbeeld perfect als u uw telefoonkosten wilt verminderen met behulp van VoIP telefonie.

Wat is ADSL?

ADSL staat voor Assymetric Digital Subscriber Line. Met ADSL maakt u gebruik van internet via de telefoonlijn. ADSL werkt via een ‘normale’ koperdraad telefoonlijn die via een special modem is aangesloten aan een computer. Dit zorgt voor een digitale verbinding waarbij de verhouding tussen verzenden en ontvangen van datapakketjes ongelijk is. Anders gezegd: het ontvangen (downloaden) gaat sneller dan het verzenden (uploaden) van data. Vandaar het woord ‘asymmetrisch’ in de naam ADSL.

 

ADSL versus VDSL

VDSK is een snellere opvolger van ADSL en staat voor ‘Very high bitrate Digital Subscriber Line’. Het vervangt langzaam maar zeker de bestaande ADSL-aansluitingen. Met VDSL kunnen snelheden tot 200 Mb per seconde gehaald worden.

Heeft u behoefte aan een zakelijke verbinding?

Als dealer van KPN leveren wij u de beste zakelijke verbindingen van Nederland. Heeft u behoefte aan een dataverbinding, zoals een glasvezelverbinding? De eenmalige kosten voor graafwerkzaamheden bedragen soms nog maar € 350 euro. Laat het ons weten en we maken een offerte op maat. Bel hiervoor naar 088 – 161 0000, dan maken we een vrijblijvende afspraak met u. Ook voor andere zaken, zoals een domeinnaam voor uw bedrijf, kunt u gerust contact opnemen.